DOSTAVLJAMO OSEBNO TUDI OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH V PORODNIŠNICE

080 12 91

Odgovori na pogosta vprašanja

Imate vprašanje, ki ga ni na sezmanu?
Pokličite nas: 080 12 91.

Potek naročila
Na spletni strani vam ponujamo pester izbor artiklov. Izbirate lahko med igračami ali praktičnimi artikli, ponujamo vam pa tudi navadne ali pojoče telegrame (voščilnice), ter veliko izbiro najlepših verzov.
Telegram in ostale izdelke iz naše ponudbe lahko naročite tudi na naši brezplačni telefonski številki: 080 12 91
1. Izbira artiklov
Izberite izbrane artikle in jih s klikom na gumb "V naročilo" dodajte med vašo izbiro naročila.
2. Pregled naročila
S klikom na gumb "pregled naročila", se vam bo odprla stran, kjer lahko preverite dosedaj izbrane artikle. V kolikor vam artikel ne ustreza, ga lahko odstranite s klikom na minus ( - ) ali s klikom na ikono ( ). V kolikor želite povečati količino artikla, to storite s klikom na ( + ).
3. Zaključek naročila
S klikom na gumb "Nadaljuj na zaključek naročila", se vam bo odprla stran, kjer vpišete podatke plačnika (svoje podatke). V kolikor želite, da se telegrami (voščilnice) ali ostali artikli dostavijo v porodnišnico, pa obkljukajte polje z imenom "Dostava na drug naslov".

Pri tem morate izploniti polja kot so:

Porodnišnica (ime porodnišnice za dostavo),
Kraj / mesto (mesto porodnišnice za dostavo),
Poštna številka (poštna številka porodnišnice za dostavo),
Ime ter priimek porodnice.
4. Potrdilo naročila
Po oddanem naročilu prejmete email s podatki vašega naročila. Naročilo bomo obdelali takoj, ter vam nato na email poslali naše potrdilo. Telegram (voščilnico) ali ostale naročene artikle, vam bomo dostavili še isti dan ali poljubno na datum, ki ga boste določili sami.
Potek naročila
Po opravljeni storitvi prejmete položnico z računom, katero poravnate v 8 dneh.
Potrdilo naročila
Po oddanem naročilu prejmete email s podatki vašega naročila. Naročilo bomo obdelali takoj, ter vam nato na email poslali naše potrdilo.
Dostava naročila
Telegram (voščilnico) ali ostale naročene artikle, vam bomo dostavili še isti dan ali poljubno na datum, ki ga boste določili sami.
Preklic ali sprememba naročila
Naročilo lahko kadarkoli prekličete ali spremenite. Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko ( 080 12 91 ), ter nam sporočite svoje želje.